Veletoks vet

Prašak za upotrebu u veterini, permetrin 1% Proizvođač: Velelek doo, Bulevar oslobođenja 43/1, 11000 Beograd, Srbija Sastav: Aktivna materija

Prašak za upotrebu u veterini, permetrin 1%

Proizvođač: Velelek doo, Bulevar oslobođenja 43/1, 11000 Beograd, Srbija

Sastav:

Aktivna materija : permetrin cis:trans 25:75 1 %.

Indikacije: Prašak namenjen za suzbijanje krpelja, buva , vaši i drugih insekata koji parazitiraju na životinjama i njihovoj okolini.

Kontraindikacije: Nisu poznate.

Neželjena dejstva: Nisu zapažena.

Doziranje i način primene:

5-7 gr po kvadratnom metru površine prostorija gde životinje borave, kao i na koren dlake kože prepona i pazuha, vrata, ušiju i korena repa.

Uputstvo za pravilnu upotrebu preparata:

Ravnomerno posuti prašak na mestima na kojima se insekti pojavljuju. Za potpuno suzbijanje insekata sačekati 48-72 h. Nakon toga prostor koji može biti dostupan deci očistiti usisivačem. Nisu potebne mere zaštite kod jednokratne primene, a kod učestalih primena nositi zaštitnu opremu.

Karenca: Nije primenjivo.

Posebna upozorenja: Ovaj proizvod nije lek. Čuvati na suvom mestu na temperaturi do 25 °C. Rok trajanja 3 godine.Preparat je toksičan za vodene organizme. Može izazvati alergijske reakcije na koži.

Prva pomoć : u slučaju udisanja izaći na svež vazduh, kontakta sa očima isprati pažljivo vodom nekoliko minuta, u slučaju gutanja, isprati usta sa vodom i u slučaju iritacije na koži potražiti pomoć lekara.

Način izdavanja: Preparat se izdaje bez recepta veterinara.

Pakovanje: 100 gr.

 

Broj rešenja 532-01-2235/2016-19